SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen Cheer Future
Cheerleading
Föreningskläder
Klicka på bilden för större format

Cheer Future har ett samarbete med Intersport där vi erbjuder en baskollektion från Clique med föreningens logga på. Alla plagg finns från storlek 110 upp till XXL. 

 

Provstorlekar finns på Intersport i Boden. Där finner ni även orderlappar som ni fyller i med er beställning och lämnar till butikspersonalen. Beställningen är bindande och vi rekommenderar er att prova plaggen innan ni beställer.

 

Ni betalar och hämtar ut era kläder i butiken. Leveranstiden varierar men är vanligtvis mellan 1-3 veckor.  

 

Softshell-jackan finns i både dam och unisex så kom ihåg att skriva i beställningen vilken modell ni väljer när ni provar. Se efter "style" på prislappen om det står ladies jkt eller ej.  

 

Observera att alla priser på bilden är exklusive tryck och tryckkostnad tillkommer. 

30kr för plagg med litet tryck 

50kr för plagg med stort tryck 

 

Tips!

Just nu finns det en del färdigtryckta plagg i butiken som man kan köpa direkt.

 

Koppla ert medlemskap och stötta vår förening!

Se även till koppla ert Intersport medlemskap till Cheer Future för att stötta oss vid varje köp. När du handlar på Intersport online eller i butik och registrerar ditt föreningskopplade medlemskap får både du och vår förening bonus, självklart utan att din egna bonus påverkas!

 

Följ länken för att läsa mer och bli medlem, alt. koppla ett redan befintligt medlemskap: https://team.intersport.se/stotta 

 

Har ni funderingar kan ni kontakta moa.nilsson@cheerfuture.se

Frågor gällande er beställning hänvisas till Intersport Boden. 

 

 

 

 
Instagram @cheerfuture