SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningskläder

Cheer Future har ett samarbete med Intersport där vi erbjuder en baskollektion från Clique med föreningens logga på. Några plagg är nya för denna säsong medan vissa är återkommande. Alla plagg finns från storlek 110 upp till XXL, förutom mössorna som är onesize. 

 

Provstorlekar finns i vår träningshall, där finner ni även orderlappar som ni fyller i och sedan lämnar till Intersport Boden. Beställningen är bindande och vi rekommenderar er att prova plaggen innan ni beställer.

 

Ni betalar och hämtar ut era kläder i butiken. Leveranstiden varierar men är vanligtvis mellan 1-3 veckor.  

 

Softshell-jackan finns i både dam och unisex så kom ihåg att skriva i beställningen vilken modell ni väljer när ni provar. Se efter "style" på prislappen om det står ladies jkt eller ej.  

 

Har ni funderingar kan ni kontakta moa.nilsson@cheerfuture.se

Frågor gällande er beställning hänvisas till Intersport Boden. 

Koppla ditt Intersport medlemskap till Cheer Future!

Se till att koppla ert Intersport medlemskap till Cheer Future för att stötta oss vid varje köp. När du handlar på Intersport online eller i butik och registrerar ditt föreningskopplade medlemskap får både du och vår förening bonus, självklart utan att din egna bonus påverkas!

 

Här kan ni läsa mer och bli medlem: https://team.intersport.se/stotta 

 
Instagram @cheerfuture